sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tyäret kotiutui!

Väsynyt, mutta onnellinen! Eilen mittariin kertyi reilut 900 km, mutta olihan se sen väärti. Mukaani sain kaksi ihanaista prinsessaa, Elman ja Martan :) Tyäret vain olivat kovin nukuttavaa matkaseuraa, vetivät lonkkaa ilmastoidussa hytässä koko kotiintulomatkan. Ja mulla oli kylmä :) No, pääasia, että koiruudet nauttivat.

Tässä kummastakin otos matkalta, ensin Elma:


Ja Martta kopissaan:


Hyvin matka meni, kotona maistuikin sitten herkkuluut ja siankorva:



Tänään pojat tulivat Piitu-tyttösen ( pohjanpystykorva ) luota hoidosta ja saivat tutustua uuteen tulokkaaseen, Marttaan. Voi, olen niin ylpeä pojista, ottivat heti neidin avosylin vastaan ja hoitavat antaumuksella. Varsinkin Repe :) Taitaa Martasta tulla Repen tyttö...





Elma ja Hilma lähtivät kokeilemaan yhteiseloa ja alun sovittelun jälkeen siitä, kumpi on pomo, arki on lähtenyt sujumaan hyvin. Muutama tunti sitten tuli ilmoitus, että tytöt leikkivät jo yhdessä :) Illalla käyn neitejä tervehtimässä.

Uusi menopeli saapui viime viikolla, nyt päästään vetojuttuja harrastelemaan myös kesäaikaan, mahtavaa! Pojat tykkää ja itse eritoten. Tällä pysytään tiellä usemmankin koiran kanssa. Ja kyytiin mahtuu myös tarvittaessa pieni muuttokuorma :) ja tietenkin Martta :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti